/3 2 1 ŠTART Workshop na rozbehnutie kariéry po materskej
Nahrávam Udalosti
Táto udalosť už prebehla.

Ďalší zážitkový workshop na rozbehnutie kariéry po materskej 3-2-1-ŠTART.

Kráti sa Vám materská dovolenka?
Zamýšľate sa nad tým, čo robiť po materskej?
Vrátili ste sa do práce po materskej a ste nespokojná?
Pomohlo by Vám získať náhľad na seba a svoje kvality?
Chceli by ste vedieť, ktorá práca by Vás bavila a napĺňala?
Potrebujete mať jasnejšiu predstavu, ako sa dostať k novej práci?

Ak patríte do tejto skupiny mamičiek, zážitkový workshop kariérového poradenstva 3-2-1-ŠTART vám pomôže odhaliť svoj skrytý potenciál a začať premýšľať nad svojou kariérou s iného uhla pohľadu. Prostredníctvom zážitkových, koučovacích metód lepšie spoznáte svoje osobnostné kvality, sny, túžby, hodnoty. Následne ich nasmerujete do oblastí, ktoré by vás v živote napĺňali. Domov si odnesiete vlastný kariérový plán s krokmi ako sa dostať k svojmu cieľu v reálnych podmienkach trhu práce.

Workshop pozostáva z troch modulov.
1. Moje sny a túžby
Detské sny a túžby dokážu veľa napovedať. Vrátite sa do svojich snov, a získate odkaz, čo je pre vás v živote dôležité. Sny budú zdrojom energie na vašej ceste za povolaním.
2. Môj potenciál
Objavíte svoje osobnostné kvality, schopnosti a to, na čo máte talent. Ujasníte si, aké hodnoty sú pre Vás dôležité v pracovnom živote.
3. Moje kroky na ceste k povolaniu
Vytvoríte si obraz o tom ako by ste chceli, aby vyzerala vaša kariéra. Stanovíte si reálne kroky, ktoré Vás dostanú bližšie k vašej predstave. Hlbšie sa zamyslíte nad tým, kto a čo Vám môže pomôcť na ceste k vašim cieľom.

LEKTORKA:
Workshop vedie Michaela (Palgutová) Valicová, certifikovaná kariérová poradkyňa na aktívnej materskej dovolenke. Kariérovému poradenstvu sa venuje od roku 2012. Verí, že „každý človek môže nájsť to „pravé“ povolanie, v ktorom naplno využije svoj potenciál a bude zapadať do jeho životnej mozaiky.“ Práca je jej poslaním a napĺňa ju radosťou. Preto sa teší, keď môže pomôcť ľuďom ukázať im cestu k vysnívanému povolaniu.

KAPACITA:
9 – 12 účastníčok

TERMÍNY:
4. februára 2018 od 9:30 – 12:00 hod. (Moje sny a túžby)
17. februára 2018 od 9:30 – 12:00 hod. (Môj potenciál)
4. marca 2018 od 9:30 – 12:00 hod. (Moje kroky na ceste k povolaniu)

CENA:
18 EUR/1 modul
48 EUR/3 moduly

REFERENCIE:
„Mala som priestor naštartovať v hlave proces tvorby nového projektu, ktorého výsledkom bude opätovné úspešné zaradenie sa do pracovného života. Odchádzam s poznaním, že oblastí, kde sa môžem uplatniť je oveľa viac. Získala som úžasnú spätnú väzbu na seba, čo mi určite dodalo sebavedomie.“

„Workshop mi ukázal, že veci sa dajú robiť aj inak. Spoznala som nových ľudí, ktorí mi ukázali nové veci, myšlienky. Bol robený zážitkovou formou, čo môžem len odporúčať. Odchádzam uvoľnenejšia s jasnejšími víziami.“

„Zamyslela som sa hlbšie nad sebou, potvrdila som si svoje kvality a prišla na nové. Vytvorenie môjho potenciálu bolo pre mňa zaujímavé, pretože som si to nikdy nedala takto dokopy a dá sa z toho vychádzať aj za pár rokov. Pozrela som sa na seba pozitívne a s rešpektom a verím, že ma to posunie tam, kam chcem ísť.“

PRIHLASOVANIE A INFO:
michaela@kariernykompas.sk
0904 455 653
Registrácia na workshop do 28. januára 2018.